produktet e rekomanduar

Newpharm KIMIKE SHKENCA & TEKNOLOGJIA CO., LTD

Profesioni -   Newpharm Chemical është një eksportues profesional për përbërësit farmaceutike. Drejtuesit e Newpharm ka dekada të eksportuar përvojë në përbërës farmaceutik (API). Ne jemi të përkushtuar për të kapërcyer prodhuesit dhe end-userave ...

Lexo më shumë

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!